Laatste nieuws

INTERN

SINT-MAARTEN

Bouw mee aan het heropbouwen van de hospitality opleiding op Sint-Maarten

18.09.2017 - Na het zien van de beelden wat de orkaan Irma aangericht heeft op Sint Maarten hebben we ons de vraag gesteld wat onze bijdrage hierin zou kunnen zijn. Sint Maarten heeft recht op herstel. Maar wat doe je dan? Wat kan je bijdrage hierin zijn?

INTERN

AFSPRAKEN MAKEN IN VREDESTIJD

15.06.2017 - De training Afspraken maken in Vredestijd legt de basis voor herstelgericht leiderschap en een samenwerking waarin iedereen groeit en in contact met anderen zichzelf kanzijn.

INTERN

INSPIRATIEDAG 3 JULI

'de dans tussen de prins en de kikker'

29.05.2017 - Zowel de kikker als de prins zijn onmisbaar bij herstelgericht werken. Om te overleven moeten mensen zich op een prinselijke manier kunnen aanpassen aan hun omgeving. De kikker heb je nodig om je bewust te worden van je eigen handelen, om van daaruit

INTERN

ER ZIJN GEEN WOORDEN NODIG

een column van Dorian Sorgedrager

06.04.2017 - Dorian werkt bij Inzicht, een bovenschoolse voorziening die leerlingen ondersteunt die het niet redden binnen hun huidige school. Hoe beter de leerlingen haar leren kennen, hoe moeilijker ze Inzicht verlaten. Hier lees je hoe dat werkt.

INTERN

DE KONING VAN WEZEL

Column van Janet Mulder

09.01.2017 - Jan Ruigrok en Janet Mulder wensen jullie een verbindend 2017! Lees de nieuwste column over het belang van blijven kijken naar jezelf.